SKODA Kodiaq 1,5 TSI ACT 4×4 Scout DSG Autom. 2019 85000km, Jeni-AutoCenter, 37900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  85000km
 • Moottoritilavuus 1498
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 206
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus ZMO-595

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Amundsen-audio- ja navigointijärjestelmä, 8″ värillinen kosketusnäyttö, SmartLink, In Car Communication -järjestelmä ja langaton WLAN-tukiasema Automatic Parking Assistant 3.0 – Automaattinen pysäköintiavustin Sähkötoiminen panoraama kattoikkuna turvatoiminnolla Sähkötoiminen panoraama kattoikkuna turvatoiminnolla Sähkötoiminen panoraama kattoikkuna turvatoiminnolla 7-paikkaisuus – Kolmas istuinrivi, tavaratilan välipohja ja keskikyynärnoja toisella penkkirivillä 7-paikkaisuus – Kolmas istuinrivi, tavaratilan välipohja ja keskikyynärnoja toisella penkkirivillä ISOFIX-kiinnitys oikeanpuoleisessa etuistuimessa Lämmitettävät takasivuistuimet Sähköisesti säädettävät etuistuimet muistilla Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Adaptive Cruise Assistant – Mukautuva vakionopeuden säädin Aluvanteet Mekaaniset takasivuikkunoiden verhot SunSet-tummennetut takasivu- ja takalasit Sähköisesti sisäänpäin taitettavat ja automaattisesti tummentuvat ulkopeilit muistisäädöllä sekä Boarding Spots-maavalot Lämmitettävä nahkainen monitoimiohjauspyörä, kolmipuolainen (radion ja puhelimen säätimet) Driving Mode Selection – Ajoasetuksen valinta Driving Mode Selection + Off Road – Ajoasetuksen valinta Off Road -toiminnolla 230V pistoke ja USB-C-liitin keskikyynärnojan takaosassa
Vaihtoautokysely