SKODA Fabia Combi 1,2 TSI 110 Style DSG Autom. 2017 11000km, Jeni-AutoCenter, 17900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2017
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  11000km
 • Moottoritilavuus 1197
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 109
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus RSZ-377

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi 1 omistaja Pysäköintitutka eteen ja taakse ESC-ajonvakautusjärjestelmä Climatronic – automaatti-ilmastointi sisätilan kosteustunnistimella Climatronic – automaatti-ilmastointi sisätilan kosteustunnistimella Etumatkustajan istuimen korkeudensäätö Kaksi ISOFIX-turvaistuinten kiinnitystä takaistuimella Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Lämmitettävät etuistuimet Säilytystaskut etuistuinten selkänojien sivuissa Vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin Ajotietokone, jossa kolme muistia. Toiminnot: kellonaika, ulkolämpötila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, ajettu matka, matkan kestoaika, keskinopeus, ajomatka jäljellä olevalla tankillisella ja huollon tarpeen näyttö Ikkunaturvatyynyt Lämmitettävät tuulilasin pesimen suuttimet SunSet-tummennetut takasivu- ja takalasit Sävylasit Takalasin lämmitin Takalasin pesin ja pyyhin jaksottaisella toiminnolla Tuulilasinpyyhkimien sadetunnistin Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä avaimella
Vaihtoautokysely