HYUNDAI i30 5d 1,4 6MT ISG Classic 1-Omistaja 2016 13000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 13990€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2016
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  13000km
 • Moottoritilavuus 1368
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 129
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus KNO-808

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi 1 omistaja Täydellinen huoltokirja Suomi-auto Vähän ajettu Vähän ajettu ESC-ajovakauden hallintajärjestelmä Manuaalinen ilmastointi 60:40 suhteessa jaettava takaistuin ISOFIX kiinnikkeet lastenistuimille takaistuimella Istuimien kangasverhoilu Kuljettajan istuimen korkeussäätö Pääntukien syvyyssäätö etuistuimilla Säädettävä istuinlämmitys etuistuimilla Säädettävät pääntuet kaikilla istuinpaikoilla Ajotietokone (käyttökielinä mm. englanti, ruotsi ja saksa) Turvaverhot edessä ja takana Sävylasit Takalasin pyyhin ja pesin Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt
Vaihtoautokysely