Toyota Corolla Touring Sports 1,8 Hybrid Prestige Edition 2x Renkaat 2023 1000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 32990€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2023
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  1000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 103
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus NMP-230

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Apuviivat peruutuskameran näytöllä Peruutuskamera Peruutuskamera Ajonvakautusjärjestelmä (VSC) Kaksialueinen automaatti-ilmastointi Ilmastointilaite 60/40 -suhteessa taitettavat takaistuimet Comfort-etuistuimet Etumatkustajan istuimen korkeussäätö Istuimien musta kangasverhoilu Keskikyynärnoja takana Kuljettajan ja etumatkustajan niskavammoja torjuva istuinrakenne Lastenistuimen ISOFIX-kiinnityspisteet Lämmitettävät etuistuimet Manuaalinen kuljettajan istuimen korkeussäätö Sähkötoiminen kuljettajan istuimen ristiseläntuki Säädettävät pääntuet takana (3 kpl) Säädettävä nopeudenrajoitin
Vaihtoautokysely