Toyota Yaris 1,5 Hybrid Active 5ov 2019 36000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 17900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  36000km
 • Moottoritilavuus 1497
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 84
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus NLJ-442

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK 1 omistaja Peruutuskamera Peruutuskameran kuva mediakeskuksen näytöllä Peruutuskameran kuva mediakeskuksen näytöllä Luistonesto Kaksialueinen automaatti-ilmastointi Huippusiisti 60:40 suhteessa alas taittuvat takaistuimet Etuistuimien pituussäätö Istuimien lämpimänharmaa/musta kangasverhoilu Kuljettajan istuimen korkeussäätö Lämmitettävät etuistuimet Vakionopeussäädin Automaattiset tuulilasinpyyhkijät sadetunnistimella Hätäjarrutehostin (BA) Lukkiutumattomat jarrut (ABS) Sähkötoimiset lasinnostimet edessä Ohjauspyörän korkeus- ja etäisyyssäätö Lohkolämmitin
Vaihtoautokysely