Toyota RAV4 2,0 D-4D AWD Active 2014 324000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 12690€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2014
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  324000km
 • Moottoritilavuus 1998
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 136
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus JJH-489

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Karttanavigointi Toyota Touch & Go 6.1″ kosketusnäyttö Peruutuskamera Huoltokirja Huoltokirja Luistonesto (TRC) Tasauspyörästön luistonrajoitin (LSD) Automaattinen kaksialueinen ilmastointilaite Webasto/Eber kellolla Vetokoukku Lämmitettävät etuistuimet Vakionopeussäädin Kahdet renkaat Ajotietokoneen ja räätälöityjen ominaisuuksien käyttö kosketusnäytöltä. Navigointi, sisältäen Euroopan kartastot, liikenneinfo, nopeusrajoitus- ja nopeuskamerailmoitin Monitoiminäyttö: Ulkolämpötila, polttoaineen kulutus, toimintasäde, keskinopeus, taloudellisen ajon ilmaisin Sadetunnistin Takalasin lämmitin ajastimella Tummennetut taka- ja takasivulasit Vihreät sävylasit Ikkunaturvatyynyt (edessä ja takana)
Vaihtoautokysely