Toyota bZ4X Style AWD 2022 2000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 52900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2022
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  2000km
 • Moottoritilavuus 0
 • Polttoaine Sähkö 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 0
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus MOO-209

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi AWD- X-Mode -älykäs nelivetojärjestelmä takasähkömoottorilla ja muuttuvalla voimanjaolla Nelivetojärjestelmän alamäkihidastin (DAC) Nelivetojärjestelmän kaksi ajopinnan mukaista käyttömoodia SNOW/DIRT ja DEEP SNOW/MUD Nelivetojärjestelmän kaksi ajopinnan mukaista käyttömoodia SNOW/DIRT ja DEEP SNOW/MUD Pilvipohjainen navigointijärjestelmä Euroopan kartoilla Peruutuskamera opastinviivoin mediakeskuksen näytöllä Pysäköintitilanteiden törmäyksenesto (PKSB) staattiset esteet ja liikkuvat ajoneuvot Pysäköintitilanteiden törmäyksenesto (PKSB) Pysäköintitutka 4 tunnistimella edessä Pysäköintitutka 4 tunnistimella takana Ympäristön 360° kamera VSC-ajonvakautusjärjestelmä Automaattinen kaksialueinen ilmastointi 60:40 -suhteessa kaadettavat takaistuimen selkänojat Etuistuinten lämmitys Etumatkustajan istuimen korkeussäätö Istuimien musta synteettinen osanahkaverhoilu (EB20) Kuljettajan istuimen korkeussäätö Kuljettajan istuimen ristiseläntuen säätö
Vaihtoautokysely