SKODA Octavia Combi 1,4 TSI Elegance DSG Autom. 2015 158000km, Jeni-AutoCenter, 13900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2015
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  158000km
 • Moottoritilavuus 1395
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 116
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus BSU-147

Lisätiedot: Automatic Parking Assistant 2.0 – Automaattinen pysäköintiavustin KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Minoris-kevytmetallivanteet 6,5JX16 205/55R16 Taitettava selkänoja etumatkustajan istuimessa Varapyörä tavaratilassa Varapyörä tavaratilassa 1 omistaja Kaksoisksenonajovalot, joissa ajotilanteeseen sopeutuva AFS- ja kaarrevalotoiminto sekä LED-päivävalot Taitettava selkänoja etumatkustajan istuimessa Automatic Parking Assistant 2.0 – Automaattinen pysäköintiavustin Pysäköintitutka taakse ESC Sis. ABS, EBD, MSR, ASR, EDL, HBA, DSR, ESBS, TSA ja MKB Minoris-kevytmetallivanteet 6,5JX16 205/55R16 Climatronic – kaksialueinen automaatti-ilmastointi ja sisäilman kosteustunnistin Vakionopeuden säädin Ajotietokone, jossa kolme muistia. Toiminnot: kellonaika, ulkolämpötila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, ajettu matka, matkan kestoaika, keskinopeus, ajomatka jäljellä olevalla tankillisella ja huollon tarpeen näyttö Ikkunaturvatyynyt Vetokoukku Hill Hold -järjestelmä Sähköisesti sisäänpäin taitettavat ulkopeilit ja automaattisesti tummentuvat ulkopeilit Sähkötoimiset ikkunat edessä ja takana, lapsilukko takana
Vaihtoautokysely