SKODA Octavia Combi 1,4 TSI Ambiente 2009 265000km, Jeni-AutoCenter, 4400€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2009
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  265000km
 • Moottoritilavuus 1390
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 148
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus ECZ-904

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Huoltokirja ASR-vetoluistonesto ESP / DSR -ajonvakatutusjärjestelmä, sis. ABS + EBV + ESBS + MSR + ASR + EDS + HBA Sähkötoiminen kattoluukku Sähkötoiminen kattoluukku Vetokoukku Etuistuimilla WOKS-pääntuet (Whiplash Optimized Front Head Restrains) Etumatkustajan istuimen korkeudensäätö Kahdessa osassa eteen taitettavat takaistuimen selkänojat ja istuinosat Kaksi ISOFIX-turvaistuinten kiinnitystä takaistuimella Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Lämmitettävät etuistuimet Ristiseläntuen säätö molemmissa etuistuimissa Suksiluukku Takaistuimen kyynärnoja tavaralokerolla Tavaralokerot etuistuimen muovipaneleissa Vakionopeuden säädin Kahdet renkaat Ajotietokone, jossa kaksi muistia. Toiminnot: kellonaika, ulkolämpötila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, ajettu matka, matkan kestoaika, keskinopeus, ajomatka jäljellä olevalla tankillisella ja huollon tarpeen näyttö Ikkunaturvatyynyt
Vaihtoautokysely