Toyota Corolla 1,6 Dual VVT-i Linea Sol 4ov 2007 232000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 5900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2007
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  232000km
 • Moottoritilavuus 1590
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 162
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus NHH-894

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi VSC-ajonvakautus Automaattinen ilmastointi 60/40 –suhteessa taitettava takaistuin Istuinlämmittimet kuljettajalle ja etumatkustajalle Istuinlämmittimet kuljettajalle ja etumatkustajalle Ajotietokone Ikkunaturvatyynyt Sähköikkunat edessä Takalasinlämmitin Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä Ikkunaturvatyynyt edessä ja takana Kuljettajan ja etumatkustajan etuturvatyynyt ja sivuturvatyynyt Kuljettajan polviturvatyyny ABS & EBD Sähköikkunat Ohjauspyörän korkeus- ja syvyyssäätö Optitron-mittaristo Takaikkunaan integroitu antenni Radio ja CD-soitin Radio, CD, MP3, WMA audiojärjestelmä – 6 kaiutinta
Vaihtoautokysely