SKODA Octavia Combi 1,6 Elegance aut. 2006 238000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 4900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2006
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  238000km
 • Moottoritilavuus 1590
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 182
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus MBI-437

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Ksenon-ajovalot, joissa automaattinen korkeudensäätö ESP-ajonvakautusjärjestelmä, sis. ABS + HBA + MSR + ASR + EDS ASR-vetoluistonestojärjestelmä ASR-vetoluistonestojärjestelmä Kaksialueinen sähköisesti ohjattu Climatronic automaatti-ilmastointi Kuljettajan ja etumatkustajan istuimen korkeudensäätö Kyynärnoja takaistuimella Lämmitettävät etuistuimet Ristiseläntuen säätö molemmissa etuistuimissa Vakionopeussäädin Ajotietokone Aero-tuulilasinpyyhkimet Automaattisesti tummentuva taustapeili ja tuulilasinpyyhkimien sadetunnistin Lämmitettävät tuulilasin pesusuuttimet Sävylasit Takalasinpyyhin ja pesin Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä avaimella Kuljettajan ja matkustajan turvatyynyt + sivuturvatyynyt ABS-jarrut
Vaihtoautokysely