OPEL ASTRA Sport Tourer Enjoy 1,4 Turbo 88kW MT6 2011 164000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 7300€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2011
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  164000km
 • Moottoritilavuus 1364
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 144
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus GJZ-949

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi ESP-ajonvakautusjärjestelmä Ilmastointilaite, sisäilmansuodatin 40/60 suhteessa jaettava takaistuimen selkänoja 40/60 suhteessa jaettava takaistuimen selkänoja Etumatkustajan istuimen kaksisuuntaiset säädöt Keski-istuimen pääntuki takana Kuljettajan istuimen nelisuuntaiset säädöt Lämmitettävät etuistuimet Sähköisesti vapautettava takaistuimen selkänojan lukitus Säilytystaskut etuistuimien selkänojassa Takaistuimen kyynärnoja ja läpilastausluukku takaistuimen selkänojassa (suksiluukku) Kahdet renkaat Ajotietokone ja Check Control Turvatyynyt edessä, sivuilla ja katossa Takalasinpyyhin Valaistut meikkipeilit aurinkosuojissa Etumatkustajan etuturvatyynyn poiskytkentämahdollisuus ABS-jarrut, levyt edessä ja takana, hätäjarrutustehostin ja kaarrejarrutuksen hallinta Sähkötoimiset ikkunannostimet edessä
Vaihtoautokysely