SKODA Superb Combi 1,4 TSI PHEV L&K iV DSG Autom. 2021 27000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 42400€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2021
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  27000km
 • Moottoritilavuus 1395
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 28
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus JMB-707

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Infotainment Online, 1 vuosi + Care Connect, 1 vuosi Musta kattoverhoilu Musta kattoverhoilu Nahkaverhoilu – istuinpinnat nahkaa, tuuletettavat etuistuimet Nahkaverhoilu – istuinpinnat nahkaa, tuuletettavat etuistuimet Columbus-audio- ja navigointijärjestelmä, 9,2″ värillinen kosketusnäyttö ja langaton WLAN-tukiasema Vetokoukku, esiin taitettava Area View 360 -kamerajärjestelmä Infotainment Online, 1 vuosi + Care Connect, 1 vuosi Automatic Parking Assistant 3.0 – Automaattinen pysäköintiavustin Peruutuskamera Climatronic – kolmialueinen automaatti-ilmastointi ja sisäilman kosteustunnistin. Erillinen lämmönsäätö molemmille etuistuimille sekä takaistuimelle. Sähkötoiminen panoraama kattoikkuna turvatoiminnolla Dynamic Chassis Control – Mukautuva alustan säätö ja Driving Mode Selection – Ajoasetuksen valinta Lämmitettävät takasivuistuimet Sähköisesti säädettävät etuistuimet, kulj.istuin muistilla Adaptive Cruise Assistant – Mukautuva vakionopeuden säädin Laminoidut etusivulasit ja SunSet-tummennetut takasivu- ja takalasit Lämmitettävä tuulilasi Mekaaniset takasivuikkunoiden verhot
Vaihtoautokysely