SKODA Superb Combi 2,0 TDI 190 4×4 L&K DSG Autom. 2019 110000km, Jeni-AutoCenter, 32900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  110000km
 • Moottoritilavuus 1968
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 173
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus BXU-898

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Tavaratilan ja matkustamon väliverkko Nahkaverhoilu (istuinpinnat nahkaa) tuuletuilla etuistuimilla Vetokoukku, esiin taitettava Columbus-audio- ja navigointijärjestelmä, DVD-soitin, 9,2″ värillinen kosketusnäyttö ja langaton WLAN-tukiasema Columbus-audio- ja navigointijärjestelmä, DVD-soitin, 9,2″ värillinen kosketusnäyttö ja langaton WLAN-tukiasema Optical Parking Assistant – peruutuskamera Climatronic – kolmialueinen automaatti-ilmastointi ja sisäilman kosteustunnistin. Erillinen lämmönsäätö molemmille etuistuimille sekä takaistuimelle. Sähkötoiminen panoraama kattoikkuna turvatoiminnolla Sähkötoiminen panoraama kattoluukku turvatoiminnolla Suomi-auto Dynamic Chassis Control – Mukautuva alustan säätö ja Driving Mode Selection – Ajoasetuksen valinta ISOFIX-kiinnitys oikeanpuoleisessa etuistuimessa Lämmitettävät takasivuistuimet Sähköisesti säädettävät etuistuimet, kulj.istuin muistilla Front Assistant – Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä ja Adaptive Cruise Assistant – Mukautuva vakionopeuden säädin Kahdet renkaat Laminoidut etusivulasit ja SunSet-tummennetut takasivu- ja takalasit Lämmitettävä tuulilasi Mekaaniset takasivuikkunoiden ja takaikkunan verhot Mekaaniset takasivuikkunoiden verhot
Vaihtoautokysely