LEXUS IS 300h Executive 2014 282000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 37900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2014
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Takaveto
 • Mittarilukema  282000km
 • Moottoritilavuus 2494
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 103
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus YJT-472

Lisätiedot: Uudet jarrut Uudet kesärenkaat KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Bi-Xenon kaasupurkausajovalot Pysäköintitutkansensorit, edessä ja takana Pysäköintitutkansensorit, edessä ja takana Vehicle Dynamics Integrated Management -ajonvakautusjärjestelmä (VDIM) 2-alueinen automaattinen ilmastointi S-flow toiminnolla Huippusiisti 60:40 suhteessa taittuvat takaistuimet Etuistuinten korkeudensäätö Lämmitettävät etuistuimet Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Vakionopeudensäädin Kahdet renkaat Aluvanteet Ajovalojen pesurit Sadetunnistin Ikkunaturvaverhot, 1. ja 2. istuinrivi Kuljettajan ja etumatkustajan etuturvatyynyt Kuljettajan ja etumatkustajan polviturvatyynyt
Vaihtoautokysely