TOYOTA PRIUS Premium 2014 170000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 13900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2014
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  170000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 92
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus GLG-383

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK Toyota Touch & Go 6,1″ kosketusnäyttö navigoinnilla sisältäen Euroopan kartastot, liikenneinfo, nopeusrajoitus- ja nopeuskamerailmoitin Peruutuskamera Ajovakauden hallintajärjestelmä Ajovakauden hallintajärjestelmä Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Vakionopeudensäädin Ajotietokone Ikkunaturvaverhot Automaattinen lasinpyyhkimien tihkuasento (sadetunnistimella) Vettä hylkivät etusivulasit Vihreät sävylasit (UV-suodatuksella) Sähköikkunat Sähkötoimiset ikkunannostimet kiilautumisenestolla edessä ja takana Ohjauspyörän korkeus- ja etäisyyssäätö Ilmastoinnin ja audiojärjestelmän säätimet ohjauspyörässä Ilmastointi-/audio-/BT-puhelinsäätimet ohjauspyörässä (yhdistetty navigointijärjestelmään) EV- (vain sähkökäyttö), ECO- ja Power-ajotapavalitsimet Sähköinen vaihteenvalitsin Radio ja soitin
Vaihtoautokysely