TOYOTA C-HR 2,0 Hybrid Style 2019 34719km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 31900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  34719km
 • Moottoritilavuus 1987
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 119
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus MOA-198

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Bi-LED-ajovalot Hyytelöakku Peruutuskamera Peruutuskamera Pysäköintitutkat edessä ja takana, varoitus mediakeskuksen näytöllä ja äänimerkillä Älykäs pysäköintiavustin (S-IPA) VSC-ajonvakautus Luistonesto Kaksialueinen automaattinen ilmastointilaite Webasto/Eber kellolla Alas käännettävä takaistuin (60:40 suhteessa) Kuljettajan istuimen korkeuden säätö Kuljettajan istuimen sähkötoiminen ristiseläntuki Lastenistuimen Isofix-kiinnityspisteet Lämmitettävät etuistuimet Matkustajan puolen istuimen korkeudensäätö Adaptiivinen vakionopeussäädin Ikkunoiden automaattitoiminto Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä
Vaihtoautokysely