SKODA Kodiaq 1,4 TSI Active 2018 104000km, Jeni-AutoCenter, 25900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2018
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  104000km
 • Moottoritilavuus 1395
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 139
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus XOX-988

Lisätiedot: Amundsen-audio- ja navigointijärjestelmä, 8″ värillinen kosketusnäyttö, SmartLink, In Car Communication -järjestelmä ja langaton WLAN-tukiasema Kaksipuoleinen matto tavaratilassa Lämmitettävä nahkainen monitoimiohjauspyörä, kolmipuolainen (radion ja puhelimen säätimet) + Tiptronic-vaihteenvalitsimet Polttoainetoiminen lisälämmitin kauko-ohjaimella SunSet-tummennetut takasivu- ja takalasit SunSet-tummennetut takasivu- ja takalasit Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Tilapäisvarapyörä tavaratilassa Aluvanteet Trinity-kevytmetallivanteet 7,0Jx18″ 235/55R18 – kiillotettu Vetokoukku, sähköisesti esiin taitettava Pysäköintitutka taakse ISOFIX-kiinnitys oikeanpuoleisessa etuistuimessa Vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin Nahkainen monitoimiohjauspyörä, kolmipuolainen (radion ja puhelimen säätimet)
Vaihtoautokysely