NISSAN Qashqai dCi 110 Acenta 2WD 6M/T Safety Pack Connect Multilink axle 2015 192000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 9900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2015
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  192000km
 • Moottoritilavuus 1461
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 99
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus ZKN-539

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi 1 omistaja Huoltokirja ESP -ajovakaudenhallintajärjestelmä Aktiivinen pidonhallinta Aktiivinen pidonhallinta Huippusiisti Vetokoukku Etumatkustajan istuimen manuaalinen korkeuden säätö Kuljettajan istuimen manuaalinen korkeuden säätö Kuljettajan ja etumatkustajan istuimen ristiselkätuen säätö Lämmitettävät etuistuimet Suhteessa 60:40 jaettu taittuva takaistuin Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Pysäköintitutka ja kamera Vakionopeussäädin ja nopeudenrajoitin Ajotietokone 6 turvatyynyä (kuljettajan, etumatkustajan ja sivuturvatyynyt sekä ikkunaturvaverhot), poiskytkettävä etumatkustajan turvatyyny Sadetunnistin Takalasin pyyhkimessä tihkutoiminto ja automaattinen pyyhintä peruutettaessa Tuulilasinpyyhkijät, joissa on ajonopeuden mukaan säätyvä tihkutoiminto
Vaihtoautokysely