Nissan Micra 1,0L 70 Acenta 5M/T Comfort pack 2018 36000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 11900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2018
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  36000km
 • Moottoritilavuus 999
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 103
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus CLM-733

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Huoltokirja ESP-ajovakaudenhallintajärjestelmä Älykäs korinvakautusjärjestelmä Älykäs pidonhallinta Älykäs pidonhallinta ISOFIX -kiinnikkeet kahdessa takaistuimessa sekä etumatkustajan Kaksi pääntukea takana Kuljettajan istuimen korkeussäätö Lämmitettävät etuistuimet Suhteessa 60:40 jaettu taittuva takaistuin Kahdet renkaat Vakionopeudensäädin Ajotietokone Ulkolämpötilan mittari Sadetunnistinpyyhkijät Säädettävällä tihkutoiminnolla varustetut tuulilasinpyyhkimet Takalasin lämmitin Takalasin pyyhin-pesin, jossa on tihkutoiminto 6 turvatyynyä (kuljettajan, etumatkustajan ja sivuturvatyynyt sekä ABS-jarrut, hätäjarrutustehostin ja EBD
Vaihtoautokysely