TOYOTA HILUX Extra Cab 2,5 D-4D 120 4WD SR AC 2007 182000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 17900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2007
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  182000km
 • Moottoritilavuus 2490
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Pakettiauto
 • CO2-päästöt 217
 • Korimalli Avolava
 • Rekisteritunnus LEY-158

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Farmikate Huoltokirja Vetokoukku Talvirenkaat aluvantein Talvirenkaat aluvantein Automaattisesti vapautuva etutasauspyörästö (ADD) Kytkettävä neliveto omalla vaihdevivulla, hidas/nopea alue Takatasauspyörästön 100% lukko Erilliset etuistuimet Istuinlämmittimet kuljettajalle ja etumatkustajalle Vakionopeussäädin E-Cruise Lämmitettävä takalasi Pyyhkijöiden säädettävä tihkukytkin Tummennettu tuulilasin yläreuna SRS-turvatyynyt kuljettajalle ja etumatkustajalle Lukkiutumattomat ABS-jarrut Peili matkustajan häikäisysuojassa Taustapeilin yöasento Sähkötoimiset ikkunat, kuljettajan ovessa kertapainalluksella toimiva lasku Ohjauspyörän korkeussäätö
Vaihtoautokysely