TOYOTA RAV4 2,0 VVT-iE Active Multidrive S Sis.Alv:n Kahdet hyvät renkaat. 2022 86000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 35900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2022
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  86000km
 • Moottoritilavuus 1987
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 157
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus OZH-101

Lisätiedot: Metalliväri TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja ALV-vähennyskelpoinen ALV-vähennyskelpoinen Huippusiisti 1 omistaja Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa,molemmat renkaat lähes uusia LED-ajovalot (lyhyet ja pitkät valot, heijastintyyppiset) Peruutuskamera opastinviivoin mediakeskuksen näytöllä Pysäköintitutka takana VSC-ajonvakautusjärjestelmä perävaunun vakautusominaisuudella (TSC) Automaattinen kaksialueinen ilmastointi 60:40 -suhteessa kaadettavat takaistuimen selkänojat Etuistuinten lämmitys Kuljettajan istuimen korkeuden säätö Adaptiivinen vakionopeussäädin Älykäs mukautuva vakionopeussäädin (ACC-i), kaikki nopeudet Etu- ja takamatkustajien ikkunaturvatyynyt Lämmittettävä tuulilasin alareuna
Vaihtoautokysely