TOYOTA RAV4 2,0 VVT-iE Active Multidrive S 2022 86000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 32400€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2022
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  86000km
 • Moottoritilavuus 1987
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 157
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus OZH-101

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK LED-ajovalot (lyhyet ja pitkät valot, heijastintyyppiset) Metalliväri Metalliväri Metalliväri Pysäköintitutka takana VSC-ajonvakautusjärjestelmä perävaunun vakautusominaisuudella (TSC) Automaattinen kaksialueinen ilmastointi 60:40 -suhteessa kaadettavat takaistuimen selkänojat Etuistuinten lämmitys Kuljettajan istuimen korkeussäätö Etu- ja takamatkustajien ikkunaturvatyynyt Lämmittettävä tuulilasin alareuna Takalasinpyyhin tihkutoiminnolla Tuulilasinpyyhkimien sadetunnistin Kuljettajan ja matkustajan etuturvatyynyt Kuljettajan ja matkustajan sivuturvatyynyt Kuljettajan polviturvatyyny ABS, EBD ja BA Sähkötoiminen käsijarru hold-toiminnolla
Vaihtoautokysely