HONDA Civic 5D 1,8i Sport AT 2015 74000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 15900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2015
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  74000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 150
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus BSN-908

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Pysäköintikamera takana Huoltokirja Ajonvakautusjärjestelmä (VSA) Talvirenkaat Talvirenkaat Kuljettajan istuimen manuaalinen korkeussäätö Lämmitettävät istuimet (edessä) Niskavammoja ehkäisevät etuistuinten niskatuet Takaistuimen käsinoja Vakionopeussäädin nopeudenrajoittimella Suomenkielinen i-MID monitoiminäyttö Sivuturvaverhot (edessä ja takana) Tuulilasinpyyhkimissä sadetunnistin Etumatkustajan poiskytkettävä SRS-turvatyyny Kuljettajan i-SRS-turvatyyny (kaksivaiheinen) Sivuturvatyynyt (edessä) Etujarrut 16″ tuuletettu jarrulevy Hätäjarrutustehostin (BA) Mäkilähtöavustin (HSA) Takajarrut 15 ” umpinainen levy
Vaihtoautokysely