NISSAN MICRA 5d Visia 1,2 80 hp 5 M/T 2011 137000km, Jeni-AutoCenter, 4400€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2011
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  137000km
 • Moottoritilavuus 1198
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 115
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus HOZ-877

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi ESP-ajovakaudenhallintajärjestelmä Ilmastointi Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Lämmitetyt etuistuimet Lämmitetyt etuistuimet Ajotietokone Kertapainalluksella laskeutuva kuljettajan ikkuna Säädettävällä tihkutoiminnolla varustettu takalasin pyyhin ja pesin Säädettävällä tihkutoiminnolla varustetut tuulilasinpyyhkimet Takalasinlämmitin Kuljettajan ja etumatkustajan sivuturvatyynyt ABS-jarrut, hätäjarrutustehostin ja EBD Sähköisesti taittuvat sivupeilit Sähkötoimiset lasinnostimet edessä Ohjauspyörän korkeudensäätö Bluetooth® hands-free Äänentoiston näppäimet ohjauspyörässä CD-soitin, AUX-tulo ja 4 kaiutinta
Vaihtoautokysely