VOLKSWAGEN GOLF Comfortline 1,0 TSI 85 kW (115 hv) BLUEMOTION DSG-automaatti 2015 68000km, Jeni-AutoCenter, 14900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2015
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  68000km
 • Moottoritilavuus 999
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 99
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus XNP-917

Lisätiedot: Huoltokirja Elektroninen ajonvakautusjärjestelmä ESC Manuaalinen ilmastointilaite Suomi-auto Säädettävä keskikyynärnoja edessä säilytyslokerolla, takana kaksi ilmasuutinta Säädettävä keskikyynärnoja edessä säilytyslokerolla, takana kaksi ilmasuutinta Vakionopeussäädin. Nopeudenrajoitin Monitoiminäyttö Plus Turvatyynyt kuljettajalle ja etumatkustajalle, matkustajan puoleinen kytkettävissä pois toiminnasta. Kuljettajan polviturvatyyny Monitörmäysjarrutus Sähkötoiminen seisontajarru, Auto Hold -paikallaanpitoavustin Sähkötoimiset lasinnostimet edessä ja takana Lohkolämmitin ja sisäpistoke Radio Composition Colour. Kosketusvärinäyttö 5″. CD- ja MP3-toisto. AUX-IN-liitin ja SD-muistikorttipaikka
Vaihtoautokysely