Skoda Scala 1,5 TSI Style DSG Autom. 2020 37000km, Jeni-AutoCenter, 25900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2020
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  37000km
 • Moottoritilavuus 1498
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 140
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus SOK-810

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Vetokoukku, sähköisesti esiin taitettava 1 omistaja Adaptive Cruise Assistant – Mukautuva vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin Hoedus Aero -kevytmetallivanteet 6Jx16? 205/55R16 – kiillotettu musta ja erittäin matalan vierintävastuksen renkaat Hoedus Aero -kevytmetallivanteet 6Jx16? 205/55R16 – kiillotettu musta ja erittäin matalan vierintävastuksen renkaat Lämmitettävä tuulilasi Pysäköintitutka eteen ja taakse ESC-ajonvakautusjärjestelmä Climatronic – automaatti-ilmastointi Suomi-auto Keskikyynärnoja takaistuimella Korkeussäädettävät etuistuimet Ristiseläntuen säätö molemmissa etuistuimissa Adaptive Cruise Assistant – Mukautuva vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin Vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin Lämmitettävä tuulilasi Pesunesteen määrän merkkivalo SunSet-tummennetut takasivulasit ja takalasi Takalasin pesin ja pyyhin jaksottaisella toiminnolla Tuulilasin pyyhin jaksottaisella toiminnolla sekä valo- ja sadetunnistin
Vaihtoautokysely