SKODA Fabia Combi 1,0 TSI 110 Soleil DSG Autom. 2019 14000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 16900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  14000km
 • Moottoritilavuus 999
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 110
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus ZMP-502

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi 1 omistaja Pysäköintitutka taakse Huoltokirja ESC-ajonvakautusjärjestelmä ESC-ajonvakautusjärjestelmä Kaksi ISOFIX-turvaistuinten kiinnitystä takaistuimella Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Lämmitettävät etuistuimet Säilytystaskut etuistuinten selkänojien sivuissa Vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin Kahdet renkaat Ajotietokone, jossa kolme muistia. Toiminnot: kellonaika, ulkolämpötila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, ajettu matka, matkan kestoaika, keskinopeus, ajomatka jäljellä olevalla tankillisella ja huollon tarpeen näyttö Ikkunaturvatyynyt Lämmitettävät tuulilasin pesimen suuttimet Sävylasit Takalasin lämmitin Takalasin pesin ja pyyhin jaksottaisella toiminnolla Tuulilasinpyyhkimien sadetunnistin Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä avaimella Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyyny ja etuturvavöiden esikiristimet
Vaihtoautokysely