TOYOTA Corolla Touring Sports 2,0 Hybrid Prestige Edition 2022 2000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 33900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2022
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  2000km
 • Moottoritilavuus 1987
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 112
 • Korimalli
 • Rekisteritunnus MOH-289

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Shift Switch -vaihteenvalitsinsiivekkeet ohjauspyörän takana Apuviivat peruutuskameran näytöllä Peruutuskamera Peruutuskamera Ajonvakautusjärjestelmä (VSC) Kaksialueinen automaatti-ilmastointi Ilmastointilaite 60/40 -suhteessa taitettavat takaistuimet Comfort-etuistuimet Etumatkustajan istuimen korkeussäätö Istuimien musta kangasverhoilu Keskikyynärnoja takana Kuljettajan ja etumatkustajan niskavammoja torjuva istuinrakenne Lastenistuimen ISOFIX-kiinnityspisteet Lämmitettävät etuistuimet Manuaalinen kuljettajan istuimen korkeussäätö Sähkötoiminen kuljettajan istuimen ristiseläntuki Säädettävät pääntuet takana (3 kpl) Säädettävä nopeudenrajoitin
Vaihtoautokysely