SKODA Scala 1,0 TSI 115 Ambition DSG Autom. 2020 42000km, Jeni-AutoCenter, 18900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2020
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  42000km
 • Moottoritilavuus 999
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 133
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus IRZ-239

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Langaton SmartLink+ Lämmitettävä tuulilasi Pysäköintitutka taakse ESC-ajonvakautusjärjestelmä ESC-ajonvakautusjärjestelmä Korkeussäädettävät etuistuimet Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Ristiseläntuen säätö molemmissa etuistuimissa Vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin Lämmitettävä tuulilasi Pesunesteen määrän merkkivalo Takalasin pesin ja pyyhin jaksottaisella toiminnolla Tuulilasin pyyhin jaksottaisella toiminnolla sekä valo- ja sadetunnistin Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä Kuljettajan polviturvatyyny Sivuturvatyynyt edessä Hill Hold -järjestelmä Levyjarrut myös takana Automaattisesti tummentuva sisätaustapeili Sähköisesti sisäänpäin taitettavat, säädettävät, lämmitettävät ja automaattisesti tummentuvat ulkopeilit
Vaihtoautokysely