Nissan Qashqai DIG-T 140 N-Connecta 2WD 6M/T LED 2019 42000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 20900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  42000km
 • Moottoritilavuus 1332
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 130
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus KTM-618

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi 1 omistaja Integroitu NissanConnect-navigointi- ja -audiojärjestelmä (DAB) Around View Monitor -kamerajärjestelmä Etu- ja takapysäköintitutka Etu- ja takapysäköintitutka Huoltokirja Aktiivinen pidonhallinta ESP-ajovakaudenhallintajärjestelmä Automaattinen ilmastointi kaksivyöhykkeisellä säädöllä Suomi-auto Korinvakautusjärjestelmä Stop/Start -järjestelmä Vetokoukku Etumatkustajan istuimen manuaalinen korkeussäätö Etumatkustajan istuimen manuaalinen ristiselän tuen säätö Kuljettajan istuimen korkeussäätö Kuljettajan istuimen manuaalinen ristiselän tuen säätö Lämmitettävät etuistuimet Premium-istuimet kangasverhoilulla Suhteessa 60:40 jaettu taittuva takaistuin
Vaihtoautokysely