Toyota Proace L1H1 2,0 D 120 5-ovinen 2017 124000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 18400€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2017
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  124000km
 • Moottoritilavuus 1997
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Pakettiauto
 • CO2-päästöt 139
 • Korimalli
 • Rekisteritunnus JKG-470

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK ALV-vähennyskelpoinen Peruutuskamerasarja Huoltokirja Huoltokirja Luistonesto (TRC) Käsisäätöinen ilmastointilaite Suomi-auto Webasto,kauko-ohjain. Vetokoukku 1 + 2 -istuimet Kuljettajan istuin, säädettävä ristiselän tuki Smart Cargo, keski-istuimen selkänojasta taittuva, kääntyvä pöytätaso Smart Cargo, ylöstaittuva etumatkustajan istuin Kahdet renkaat Lämmitettävät tuulilasin pesurin suuttimet Tuulilasi: akustisesti eristetty Lukkiutumattomat jarrut (ABS) elektronisella jarruvoimien jaolla (EBD) ja hätäjarrutustehostin (BA) Sähkötoimiset ikkunat edessä Ohjauspyörän korkeus- ja pituussäätö
Vaihtoautokysely