Nissan Qashqai 1,6L Stop / Start System Style 360 2WD 5M/T AVM 2014 178000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 9900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2014
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  178000km
 • Moottoritilavuus 1598
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 139
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus ILJ-615

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Nissan Connect navigointijärjestelmä Around View Monitor -kamerajärjestelmä Peruutuskamera 5-tuuman värinäytöllä Nissan Connect laitteen yhteydessä Huoltokirja Huoltokirja Kaksivyöhykkeinen automaatti-ilmastointi Suomi-auto Vetokoukku Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Kuljettajan istuimessa säädettävä ristiselän tuki Lämmitetyt etuistuimet Vakionopeudensäädin ja ylinopeusrajoitin Kahdet renkaat Ajotietokone Automaattiset tuulilasinpyyhkijät Peruutettaessa automaattisesti käynnistyvä takalasinpyyhin Tummennetut lasit takaikkunoissa ABS lukkiutumattomat jarrut Sähkötoimiset lasinnostimet edessä ja takana Ohjauspyörän korkeus- ja syvyyssäätö
Vaihtoautokysely