VOLKSWAGEN Golf Sportsvan Comfortline 1,2 TSI 81 kW (110 hv) BlueMotion Technology 2014 112000km, Jeni-AutoCenter, 12900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2014
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  112000km
 • Moottoritilavuus 1197
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 117
 • Korimalli Minivan
 • Rekisteritunnus SLR-915

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi 1 omistaja ESP-ajonvakautusjärjestelmä ESC Manuaalinen ilmastointilaite Säädettävä keskikyynärnoja edessä säilytyslokerolla, takana kaksi ilmasuutinta ja virtapistoke 12V Säädettävä keskikyynärnoja edessä säilytyslokerolla, takana kaksi ilmasuutinta ja virtapistoke 12V Vakionopeussäädin. Nopeudenrajoitin Kahdet renkaat Monitoiminäyttö Plus Ikkunaturvaverhot Turvatyynyt kuljettajalle ja etumatkustajalle, matkustajan puoleinen kytkettävissä pois toiminnasta. Kuljettajan polviturvatyyny Monitörmäysjarrutus Sähkötoimiset lasinnostimet edessä ja takana Lohkolämmitin Sähkötoiminen seisontajarru, Auto Hold -paikallaanpitoavustin Radio Composition Colour
Vaihtoautokysely