Toyota C-HR 1,8 Hybrid Intense 2019 55000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 28900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  55000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 111
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus SVZ-194

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK Bi-LED-ajovalot Peruutuskamera Peruutuskameran kuva mediakeskuksen näytöllä Peruutuskameran kuva mediakeskuksen näytöllä Älykäs pysäköintiavustin (IPA) VSC-ajonvakautus TRC-luistonesto Kaksialueinen automaattinen ilmastointilaite Istuinlämmittimet edessä Kuljettajan ja etumatkustajan niskavammoja torjuva istuinrakenne Pääntuet 3 kpl takana Adaptiivinen vakionopeussäädin Matkustajien lasinnostimien sähköinen lukitus Meikkipeili kuljettajan aurinkosuojassa Sadetunnistin Sähköikkunoiden jumittumisen esto Tummennetut takaikkunat UV-suojattu takalasi UV-suojatut lasit edessä ja takana
Vaihtoautokysely