TOYOTA RAV4 2,0 Valvematic AWD Active Multidrive S 2017 91000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 29900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2017
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  91000km
 • Moottoritilavuus 1987
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 149
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus JKB-847

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK Täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja VSC-ajonvakautus Luistonesto Luistonesto Vähän ajettu Huippusiisti Suomi-auto 60:40 -suhteessa kaadettavat takaistuimen selkänojat Kuljettajan istuimen korkeuden säätö Lämmitettävät etuistuimet Takaistuimen sälkänojan kallistuksensäätö Vakionopeussäädin, Nopeudenrajoitin Kahdet renkaat Aluvanteet Lämmittettävä tuulilasin alareuna Tuulilasinpyyhkimien sadetunnistin UV-lasit edessä ja takana Seitsemän SRS-turvatyynyä, Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä Lukkiutumattomat jarrut (ABS) elektronisella jarruvoimien jaolla (EBD) ja hätäjarrutehostin (BA)
Vaihtoautokysely