TOYOTA COROLLA Touring Sports 2,0 Hybrid TREK 2020 76000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 28900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2020
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  76000km
 • Moottoritilavuus 1987
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 121
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus GOA-351

Lisätiedot: Lohkolämmitin ja sisäpistoke Avaimeton käynnistys Sähkötoiminen takaluukku Automaattinen ilmastointi Tehdastakuu voimassa Tehdastakuu voimassa Peruutustutkasarja taakse Huoltokirja Vähän ajettu Huippusiisti Suomi-auto Vetokoukku Älykäs mukautuva vakionopeussäädin (DRCC), koko nopeusalue Lämmitettävä tuulilasin alareuna Lohkolämmitin ja sisäpistoke Vähäpäästöinen USB-pistoke edessä Pienikulutuksinen Toyota Touch 2 -mediakeskus TREK -korisarja ja yksityiskohdat Adventure-paketti (Hybrid TREK) Sis. Touch 2 with Go -mediakeskus navigointijärjestelmällä ja suomenkielisellä puheohjauksella, matriisityyppiset Multi-LED-ajovalot mukautuvilla kaukovaloilla (AHS), automaattinen ajovalojen korkeudensäätö, pysäköintitutkat eteen ja taakse, pysäköintitilanteiden törmäyksenesto (ICS), älypuhelimen langaton lataus (edellyttää että älypuhelin tukee Qi-standardia), Smart Entry & Start -avaimeton sisäänkäynti- ja käynnistysjärjestelmä ja sähkökäyttöisesti aukeava ja sulkeutuva tavaratilan kansi, jalanheilautustoiminnolla. Huom: vaikuttaa ajoneuvon CO2-arvoon, kun valittuna 2.0 Hybrid (+1 g/km).
Vaihtoautokysely