Toyota C-HR 1,8 Hybrid GR Sport 2021 32000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 29900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2021
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  32000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 112
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus CPF-369

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK Bi-LED-ajovalot Talvirenkaat aluvantein Metalliväri Metalliväri Pysäköintitilanteiden törmäyksenesto (ICS) Pysäköintitutkat edessä ja takana, varoitus mediakeskuksen näytöllä ja äänimerkillä Älykäs pysäköintiavustin (S-IPA) VSC-ajonvakautus Luistonesto Gr Kaksialueinen automaattinen ilmastointilaite Jousitusjärjestelmä GR Sport säädöillä Alas käännettävä takaistuin (60:40 suhteessa) Istuimien GR Sport -nahka-alcantaraverhoilu punaharmain yksityiskohdin Kuljettajan istuimen korkeuden säätö Kuljettajan istuimen sähkötoiminen ristiseläntuki Kuljettajan istuimen sähkötoiminen säätö Lastenistuimen Isofix-kiinnityspisteet Lämmitettävät etuistuimet
Vaihtoautokysely