SKODA Octavia 1,4 TSI Ambiente 2010 285000km, Jeni-AutoCenter, 4500€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2010
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  285000km
 • Moottoritilavuus 1390
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 148
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus MMY-979

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK ASR-vetoluistonesto Huonon tien paketti Irrotettava vetokoukku Irrotettava vetokoukku ESP / DSR -ajonvakatutusjärjestelmä, sis. ABS + EBV + ESBS + MSR + ASR + EDS + HBA Huonon tien paketti Sähkötoiminen kattoluukku Etuistuimilla WOKS-pääntuet (Whiplash Optimized Front Head Restrains) Etumatkustajan istuimen korkeudensäätö Kahdessa osassa eteen taitettavat takaistuimen selkänojat ja istuinosat Kaksi ISOFIX-turvaistuinten kiinnitystä takaistuimella Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Lämmitettävät etuistuimet Ristiseläntuen säätö molemmissa etuistuimissa Suksiluukku Takaistuimen kyynärnoja tavaralokerolla Tavaralokerot etuistuimen muovipaneleissa Vakionopeuden säädin Ajotietokone, jossa kaksi muistia. Toiminnot: kellonaika, ulkolämpötila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, ajettu matka, matkan kestoaika, keskinopeus, ajomatka jäljellä olevalla tankillisella ja huollon tarpeen näyttö
Vaihtoautokysely