Skoda Octavia Combi 2,0 TSI RS DSG Autom. 2016 106000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 24400€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2016
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  106000km
 • Moottoritilavuus 1984
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 147
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus NKG-585

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Irrotettava vetokoukku Kattokaiteet, kiiltävän mustat Tummennetut lasit Irrotettava vetokoukku Irrotettava vetokoukku Teholastu Kaksoisksenonajovalot, joissa ajotilanteeseen sopeutuva AFS- ja kaarrevalotoiminto sekä LED-päivävalot Keraaminen pinnoite RS Challenge -paketti (Sis. PFD, mustat 18″ Gemini-kevytmetallivanteet, Black-paketti, kierrosaikamittari Maxi DOT-mittaristossa ja “Challenge”-kynnyslistat) Huoltokirja Vetokoukku Intelligent Parking Distance Assistant – Älykäs pysäköintitutkajärjestelmä (Pysäköintitutkat edessä ja takana, etäisyysnäyttö radiossa) ESC Sis. ABS, EBD, MSR, ASR, EDL, HBA, DSR, ESBS, TSA ja MKB Huippusiisti Climatronic – kaksialueinen automaatti-ilmastointi ja sisäilman kosteustunnistin Sport-alusta Adaptive Cruise Assistant – Mukautuva vakionopeuden säädin Ajotietokone, jossa kolme muistia. Toiminnot: kellonaika, ulkolämpötila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, ajettu matka, matkan kestoaika, keskinopeus, ajomatka jäljellä olevalla tankillisella ja huollon tarpeen näyttö Ikkunaturvatyynyt SunSet-tummennetut takasivu- ja takalasit
Vaihtoautokysely