MERCEDES-BENZ C 180 A Premium 2014 75000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 24900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2014
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Takaveto
 • Mittarilukema  75000km
 • Moottoritilavuus 1595
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 126
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus KMO-139

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi 7G-Tronic Plus automaattivaihteisto Peruutuskamera ESP-ajovakaudenhallintajärjestelmä ESP-kaarredynamiikka-avustin ESP-kaarredynamiikka-avustin Thermotronic-ilmastointiautomatiikka, 3-vyöhykkeinen Etuistuinlämmitys Etuistuinten korkeuden säätö Etuistuinten osittainen sähkösäätö Etumatkustajan istuimen käytön tunnistus turvatyynyn laukaisulle Käännettävä takaselkänoja 40:20:40 Nelisuuntaisesti säädettävät pääntuet edessä ja kaksisuuntaisesti takana Vakionopeudensäädin Ikkunaturvatyynyt Häikäisysuojat, sivulle käännettävät Sadetunnistin Takalasin lämmitys automaattisesti poiskytkeytyvä Tummennetut, lämpöä eristävät lasit Tuulilasinpyyhkimen kertapyyhkäisytoiminto Kuljettajan ja etumatkustajan sivuturvatyynyt (yhd. rintakehän/lantiontyynyt)
Vaihtoautokysely