TOYOTA RAV4 2,0 VVT-iE Active Multidrive S 2020 53000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 35300€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2020
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  53000km
 • Moottoritilavuus 1987
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 158
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus ESC-980

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK 1 omistaja Pysäköintitutkasarja eteen Pysäköintitutka takana Peruutuskamera opastinviivoin mediakeskuksen näytöllä Peruutuskamera opastinviivoin mediakeskuksen näytöllä Automaattinen kaksialueinen ilmastointi Vähän ajettu Suomi-auto Vetokoukku Adaptiivinen vakionopeussäädin Kahdet renkaat Automaattisesti koria vasten taittuvat ja lämmitettävät sivupeilit sähkösäädöin Lohkolämmitin Kaistavahti ohjausavustimella (LDA) Ajotilan valintapainikkeet (Eco/Normal/Sport) Aux-in- ja kolme USB-liitäntää edessä, kaksi USB-liitäntää takana Pre-Collision -turvallisuusjärjestelmä (PCS) Liikennemerkkien tunnistus (RSA) Automaattiset kaukovalot (AHB) Active Plus-paketti (Active) Sis. Toyota Touch 2 with Go -mediakeskus navigoinnilla, sähkötoiminen takaluukku, lämmitettävä tuulilasi, lämmitettävä ohjauspyörä, pysäköintitutka eteen ja Smart Entry & Start -avaimeton lukitus- ja käynnistysjärjestelmä. Huom: vaikuttaa ajoneuvon CO2-arvoon (+1 g/km).
Vaihtoautokysely