Toyota Corolla Touring Sports 2,0 Hybrid Prestige Edition 2022 2000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 33900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2022
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  2000km
 • Moottoritilavuus 1987
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 112
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus MOH-285

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK Shift Switch -vaihteenvalitsinsiivekkeet ohjauspyörän takana Tehdastakuu voimassa Tehdastakuu voimassa Peruutuskamera Peruutuskameran kuva mediakeskuksen näytöllä Ajonvakautusjärjestelmä (VSC) Kaksialueinen automaatti-ilmastointi Ilmastointilaite 60/40 -suhteessa taitettavat takaistuimet Comfort-etuistuimet Etumatkustajan istuimen korkeussäätö Istuimien musta kangasverhoilu Keskikyynärnoja takana Kuljettajan ja etumatkustajan niskavammoja torjuva istuinrakenne Lastenistuimen ISOFIX-kiinnityspisteet Lämmitettävät etuistuimet Manuaalinen kuljettajan istuimen korkeussäätö Sähkötoiminen kuljettajan istuimen ristiseläntuki
Vaihtoautokysely