Toyota AYGO 1,0 VVT-i x-style x-shift 5ov 2022 1000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 19900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2022
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  1000km
 • Moottoritilavuus 998
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 113
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus ZOK-630

Lisätiedot: Ajettu noin 100 km TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Peruutuskamera (x-touch-mediakeskuksen näytöllä) VSC-ajonvakautusjärjestelmä VSC-ajonvakautusjärjestelmä 50:50 -suhteessa taittuvat takaistuimen selkänojat Etuistuinten lämmitys Kuljettajan istuimen korkeussäätö Ikkunaturvatyynyt Takaikkunoiden tummennukset Kuljettajan ja matkustajan etuturvatyynyt Kuljettajan ja matkustajan sivuturvatyynyt ABS, EBD ja BA Sähkötoimiset ikkunannostimet edessä Ohjauspyörän korkeussäätö Audion säätimet ohjauspyörässä Nahkapäällysteinen ohjauspyörä ja vaihdekepin nuppi Mäkilähtöavustin (HAC) x-touch -mediakeskus 4-kaiuttimen radio/bluetooth
Vaihtoautokysely