Nissan Pulsar DIG-T 115 Visia 6M/T 2016 49000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 11900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2016
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  49000km
 • Moottoritilavuus 1197
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 117
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus KSE-155

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Nahkaverhoilu / istuinosat Integroitu NissanConnect -navigointi- ja -äänijärjestelmä, (DABjärjestelmä) ESP-ajovakaudenhallintajärjestelmä Aktiivinen pidonhallinta Aktiivinen pidonhallinta Kuljettajan istuimen korkeussäätö Lämmitettävät etuistuimet Suhteessa 60:40 jaettu taittuva takaistuin Vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin Ajotietokone 6 turvatyynyä Takalasin pyyhkimessä tihkutoiminto ja automaattinen pyyhintä peruutettaessa Tuulilasinpyyhkijät, joissa on ajonopeuden mukaan säätyvä tihkutoiminto ABS-jarrut, hätäjarrutustehostin ja EBD Sähkötoimiset etu- ja takaikkunat Ohjauspyörän kallistus ja teleskooppinen säätö Äänentoiston, mittariston ja vakionopeussäätimen näppäimet ohjauspyörässä 5-tuuman värillinen Advanced Drive – Assist Display (ADAD) -näyttö Stop/Start -järjestelmä AUX-liitäntä
Vaihtoautokysely