Toyota RAV4 Plug-in Hybrid 2,5 AWD-i Active Edition 2022 23000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 53900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2022
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  23000km
 • Moottoritilavuus 2487
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 22
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus ZNX-123

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Talvirenkaat 18″ kitkat aluvantein Vetokoukku irroitettava Takalasien tummennukset Takalasien tummennukset Pysäköintitutka edessä Pysäköintitutka takana VSC-ajonvakautusjärjestelmä perävaunun vakautusominaisuudella (TSC) Automaattinen kaksialueinen ilmastointi AWD-i -älykäs nelivetojärjestelmä takasähkömoottorilla ja muuttuvalla voimanjaolla Nelivetojärjestelmän Trail-ominaisuus jumittuneen ajoneuvon irroittamiseksi 60:40 -suhteessa kaadettavat takaistuimen selkänojat Etuistuinten lämmitys Kuljettajan istuimen korkeussäätö Kuljettajan istuimen ristiseläntuen säätö Sähkösäätöinen kuljettajan istuin Takaistuinten lämmitys reunapaikoilla Älykäs mukautuva vakionopeussäädin (ACC-i) Etu- ja takamatkustajien ikkunaturvatyynyt Lämmitettävät tuulilasin pesusuuttimet
Vaihtoautokysely