Toyota Yaris Cross 1,5 Hybrid AWD-i Premiere Edition 2021 5000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 36900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2021
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  5000km
 • Moottoritilavuus 1490
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 115
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus CPT-680

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Peruutuskamera Peruutuskameran kuva mediakeskuksen näytöllä Peruutusvahti (RCTA) Peruutusvahti (RCTA) Luistonesto VSC-ajonvakautus Kaksialueinen automaattiilmastointi 40:20:40 suhteessa alas taittuvat takaistuimet Etumatkustajan istuimen korkeudensäätö Istuimien musta synteettinen osanahkaverhoilu (LB20) Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Lastenistuimen Isofixkiinnityspisteet Lämmitettävät etuistuimet Pääntuet takana (3 kpl) Älykäs mukautuva vakionopeudensäädin (ACCi), toiminta koko nopeusalue Automaattiset tuulilasinpyyhkijät sadetunnistimella Sähkötoimiset lasinnostimet edessä Sähkötoimiset lasinnostimet takana Takalasien ikkunatummennukset
Vaihtoautokysely