Toyota Auris Touring Sports 1,8 Hybrid Premium Business 2016 232000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 14900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2016
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  232000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 92
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus KNL-137

Lisätiedot: 3:n vuoden ilmaiset navigoinnin karttapäivitykset Suomiauto Huoltokirja Navigointi, sisältäen Euroopan kartastot, liikenneinfo ja nopeuskameranäyttö Toyota Touch with Go Plus -mediakeskus navigoinnilla ja puheohjauksella Toyota Touch with Go Plus -mediakeskus navigoinnilla ja puheohjauksella Pysäköintitutkat, sensorit edessä ja takana Ajonvakautus (VSC+), luistonesto (TRC) ja hätäjarrutehostin (BA) Automaattinen ilmastointilaite kuljettajan ja etumatkustajan erillisillä lämpötilan säädöillä Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Kuljettajan istuin säädettävällä ristiseläntuella Lämmitettävät etuistuimet Yhdellä liikkeellä taittuvat takaistuimet, jaettu 60/40 suhteessa Vakionopeussäädin nopeudenrajoittimella Ikkunaturvatyynyt: edessä ja takana Automaattiset tuulilasinpyyhkijät sadetunnistimella Ikkunatummennukset takana UV-säteilyä vähentävä tuulilasi ja ikkunat Vihertävät sävylasit Talvirenkaat aluvantein Kuljettajan ja etumatkustajan etuturvatyynyt
Vaihtoautokysely