NISSAN Qashqai DIG-T 115 Visia 2WD 6M/T PFEB 2018 78000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 16900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2018
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  78000km
 • Moottoritilavuus 1197
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 129
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus YKF-747

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Etu- ja takapysäköintitutka Huoltokirja Aktiivinen pidonhallinta ESP-ajovakaudenhallintajärjestelmä ESP-ajovakaudenhallintajärjestelmä Suomi-auto Korinvakautusjärjestelmä Aktiivinen moottorijarrutus Stop/Start -järjestelmä Vetokoukku Kuljettajan istuimen korkeussäätö Lämmitettävät etuistuimet Suhteessa 60:40 jaettu taittuva takaistuin Vakioistuimet kangasverhoilulla Vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin Kahdet renkaat 5” värillinen Advanced Drive – Assist Display (ADAD) -näyttö Ajotietokone kattoteline Sähkötoimiset kauko-ohjattavat etu- ja takaikkunat, kuljettajan ikkunassa impulssikytkin
Vaihtoautokysely