TOYOTA RAV4 2,0 VVT-i 4WD Luxury aut. 2006 195000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 10900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2006
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  195000km
 • Moottoritilavuus 1998
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 212
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus LNT-291

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Huoltokirja Integrated Active Drive System – TRC, ABS/EBD/BA, VSC+, HAC, DAC (A/T) Integrated Active Drive System VSC+ & TRC VSC+ & TRC Easy Flat -takaistuinten alastaitto, etäisyyssäätö ja kallistus Etuistuimet: 225 mm liukuva Etuistuinten keskikyynärnoja Kangasverhoilu Kuljettajan istuimen korkeussäätö Kyynärnoja takana Lämmitettävät etuistuimet Takaistuimen etäisyyssäätö (165 mm) ja kallistus Takaistuimet 60:40 suhteessa alastaitettava Vakionopeudensäädin Kahdet renkaat Lämmitettävä takalasi Lämmitettävät ovipeilit Säädettävä tuulilasinpyyhkimien tihkuasento Tuulilasin alareunan sähkölämmitys